«Ми удосконалили розклад уроків, компактно розмістили учнів, щоб це було зручно педагогам, батькам», - Г. Слічна про ситуацію у школі №44

  • 20.03.2017, 15:41
  • Марія Демчина
Учні, які навчалися у СЗШ №44, зараз навчаються у навчальних закладах, що розташовані поблизу школи. Як розповіла директор департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна, для дітей організовано належний навчальний процес, збережено харчування та для зручності і педагогів, і батьків, вдосконалено розклад уроків. Зараз СЗШ №44 закрита і там працює відповідна комісія.

«Зараз у школі працюють експерти, працює комісія щодо технічного стану будівлі. Приміщення закрите, обгороджене, нікого туди не допускаємо.

В п’ятницю ми проводили зустріч з батьківського громадою 44-тої школи для того, щоб поінформувати батьків, де саме будуть навчатися їхні діти. Сьогодні навчання розпочалося, немає ніяких негативних інцидентів  в контексті організації цього навчання. Учні 1, 2 і 3 класів навчаються у 33-тій школі, яка розташована біля 44-тої школи. Учні двох 4 класів навчаються у Львівській правничій гімназії, учні 5-6 класів навчаються у Центрі дитячої та юнацької творчості на Городоцькій, 38. Зокрема там ми облаштували для них класні кімнати, і також тут у другій половині дня буде група продовженого дня для учнів початкової школи, які навчаються в 33-тій школі. Учні 7, 8, 9, 10, 11 класів навчаються у Львівському технологічному ліцеї.

Впродовж вихідних ми повністю завезли парти, дошки і все необхідне для організації навчального процесу. У всіх навчальних закладах буде збережено  харчування для дітей і пільгових категорій, і безкоштовне харчування учнів початкової школи. Ми удосконалили розклад уроків, компактно розмістити учнів, щоб це було зручно і педагогічним працівникам, і, найперше, батькам.

У такому форматі буде організований навчальний процес, поки не буде висновку комісії щодо цієї ситуації. Але матимемо можливість навіть на базі цих навчальних закладів завершити навчальний процес. Проте  все залежить від експертної думки, технічних характеристик приміщень, і обсягу робіт, які необхідно провести», - розповіла директор департаменту гуманітарної політики Львівської міської ради Галина Слічна.

Нагадаємо, 17 березня міська комісія з питань ТЕБ і НС прийняла рішення оперативно провести відновлювальні роботи у СЗШ № 44 та обстежити усі школи і садочки міста