До уваги керівників закладів ресторанного господарства!

На виконання протоколу № 12 засідання міської комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій від 17.10.2018 керівникам закладів громадського харчування необхідно:

— Забезпечити періодичний лабораторний контроль якості продукції відповідно до вимог нормативно-технічної документації (постанова Головного державного санітарного лікаря України від 07.11.2001 N 139 «Про затвердження Державних санітарних правил і норм «Мікробіологічні нормативи та методи контролю продукції громадського харчування»

— Відповідно до вимог статті 32 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» не допускати продажу заборонених до реалізації харчових продуктів.

— Не допускати до роботи працівників без наявності медичних оглядів та гігієнічного навчання (стаття 6. Закону України «Про захист населення від інфекційних хвороб», стаття 21 і 26 Закону України «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», статті 48 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів» розділ VІІ).

За додатковою інформацією Ви можете звертатися в Львівське міське управління Держспоживслужби у м. Львові м. Львів, вул. Промислова, 9Б, тел.261−36−90, 242−0307