25 листопада - 2 грудня 2015 року

          1. 27 листопада о 08:00 год. у м. Львові (вул. Мучна, 66а, Личаківський район), власник приватного будинку  виявив на власному подвір’ї чорну сумку з невідомим вмістом, про яку повідомив поліцію. Місце події було огороджено, виставлено охорону. На місці події працівниками НДКЦ було встановлено, що в сумці знаходиться  бойова граната РГД-5 з невідомим механізмом. О 13:30 год. працівниками національної поліції гранату вилучено з місця її знаходження для проведення експертизи. По даному факту ведуться слідчі дії.

          2. 30 листопада о 12:20 год. у м. Львові (вул. Кульпарківська, 95, Франківський район) на території Львівської обласної державної клінічної психіатричної лікарні гілками дерева, яке впало, травмовано 2 (двох) осіб, жителів смт. Журавне Жидачівського району, яких з травмами різного ступеня важкості було доставлено  до травмпункту Львівської комунальної 8-ї міської клінічної лікарні.

          Потерпілі, після надання необхідної медичної допомоги, відпущені з лікарня для подальшого лікування за місцем проживання.

          Причини події - з’ясовуються.

          3. 30 листопада о 15:58 год. у м. Львові (вул. Стуса В., 57, Сихівський район) на легковий автомобіль “Део-Ланос” впало дерево. Внаслідок події отримав травми водій автомобіля, 1958 року народження, житель с. Рясне-Руське Яворівського району. Потерпілого, з діагнозом закрита черепно-мозкова травма, забій поперекового відділу хребта, забійні садна обличчя, госпіталізовано до травматологічного відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні м. Львова. Причини події - з’ясовуються.

         4. 30 листопада близько 09:00 год. у м. Львові (просп. Червоної Калини, 127, Сихівський район) біля дерева, в куртці, на відстані 30 м від житлового будинку, виявлено ручну гранату. На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з „Планом дій …” у складі 12 осіб та 4 од. техніки.

  Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб. Об 11:10 год. спеціалістами відділу вибухотехнічної та пожежетехнічної експертизи науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при ГУ НП України у Львівській області виявлено та вилучено корпус сучасної ручної гранати Ф-1 (вибухобезпечна). По даному факту ведуться слідчі дії.

         5. 30 листопада о 19:20 год. у м. Львові (вул. Кучери Р., акад.,13, Шевченківський район) виявлено, що з даху трьохповерхового житлового будинку звисає бляха та створює небезпеку для перехожих. Місце події було огороджено, виставлено попереджувальні знаки.

         6. 1 грудня близько 04:00 год. у м. Львові (вул. Володимира Великого, 14, Франківський район) виникла пожежа в дерев'яній церкві “Стрітення Господнього ”, розміром 30х30 м, Київського патріархату. Церква збудована у 2007 році). Потерпілих немає. Вогнем знищено дах на площі 30 м2 та речі церковного вжитку на площі 10 м2 . Пожежу локалізовано о 04:28 год., ліквідовано о 04:44 год. силами пожежних підрозділів ГУ ДСНС України у Львівській області у складі 36 осіб, 6 од. техніки (АЦ -4, АПД - 1, АПД НПРЧ ЛДУ БЖД - 1). Причини події  - з'ясовуються.

          7. 1 грудня о 11:36 год. у м. Львові (вул. Архипенка, 12, Личаківський район) на будинок впало дерево (в квартирі №9 пошкодило вікно). Внаслідок події отримала травми дитина, 2013 року народження. Потерпілу, з діагнозом різана рана тім’яної ділянки зліва госпіталізовано до Львівської комунальної міської дитячої клінічної лікарні. Причини події - з’ясовуються.

        8. 1 грудня о 12:41 год. на тел. 103 поступила інформація про те що у м. Львові на вул. Під Дубом, 2 (Галицький район), випала ймовірно з висоти 3 поверху будинку й загинула жінка, 1946 року народження, зареєстрована за адресою м. Львів, вул. Під Дубом, 2 кв. 10. Лікарі бригади швидкої медичної допомоги констатували смерть до приїзду.

Причини події - з’ясовуються.

         9. 01 грудня о 18:05 год. на тел. Відділу «Гаряча лінія міста» поступила інформація про те, що у м. Львові на вул. Новознесенській, 55 (Личаківський район), з недобудованої пристройки (біля церкви) випав будівельник, 1978 року народження, житель с. Бережниця Жидачівського району. Внаслідок падіння отримав закриту черепно-мозкову травму, госпіталізований до лікарні швидкої медичної допомоги. Стан потерпілого – середньої важкості.

Причини події - з’ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

         10. 2 грудня о 05:58 год. у м. Львові (пл. Торгова, 15/10, Галицький район) виникла пожежа. Внаслідок пожежі один потерпілий, чоловік, 1989 року народження. Потерпілого з діагнозом опіки 30% тіла госпіталізовано в комунальну 8-му міську клінічну лікарню (потерпілий перебував в стані алкогольного сп’яніння). Вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 м2. Пожежу ліквідовано о 06:29 год., Причини події  - з'ясовуються.