30 серпня - 5 вересня 2017 року

1. 1 вересня о 20:37 год. у м. Львові на проспекті Червоної Калини,7 (Сихівський район) водій, 1997 року народження керуючи автомобілем  “Фольцваген Пасат” на пішохідному переході скоїв наїзд на пішохода-жінку, 1938 року народження яка загинула на місці події, жительку м. Львоа. Тіло загиблої доставлено в морг м. Львова. Водія скеровано в 8-му лікарню на медичне освідчення.

2. 4 вересня о 10:13 год. на телефон   ГУ ДСНС  у Львівській області від аноніма (з мобільного тел.) надійшло повідомлення, що в м. Львові по вул. Хуторівка, 35 (Сихівський район), проведено  замінування Львівської духовної семінарії Святого Духа. Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали основні підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з “Планом дій …” у складі 30 осіб та 8 од. техніки.

Місце події було огороджено, виставлено охорону та припинено доступ сторонніх осіб.  

Працівниками Сихівського відділу ГУ Національної поліції у Львівській області, спеціалістами вибухово-технічного відділу ГУ Національної поліції України у Львівській області разом з кінологом проведено обстеження будівель семінарії та прилеглої території (на час обстеження з приміщень семінарії було виведено 120 осіб). О 12:30 год. пошукові роботи завершено - вибухового пристрою не виявлено.

Проводяться заходи з встановлення особи, яка надала неправдиве повідомлення про замінування.