16 січня- 22 січня 2019 року

16 січня о 17:45 год. на телефон чергового управління Національної поліції у м. Львові надійшло анонімне повідомлення (особа чоловічої статі) про замінування торгового центру ”Ашан” ,вул. Чорновола, 16і (Шевченківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …". Евакуйовані 1000 осіб, з них 100 – персоналу. О 19:30 год. обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.

2. 16 січня о 18:23 год. на телефон чергового управління Національної поліції у м. Львові надійшло анонімне повідомлення (особа чоловічої статі) про замінування торгового центру ”Арсен”,вул. Чорновола, 93( Шевченківський район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно з "Планом дій …". Евакуйовані 420 осіб, з них 100 – персоналу. О 20:50 год. обстеження приміщень торгового центру та прилеглої території було завершено. Вибухового пристрою не виявлено.

3. 16 січня близько 09:03 год. у м. Львові, вул. Остроградських, 8 (Франківський район), в квартирі  отруїлись, ймовірно чадним газом, шість мешканців, в тому числі 3 дітей, які у стані важкого та середнього ступеню важкості були госпіталізовані  в ОКЛ та МДКЛ. Обставини події встановлюються.

4. 17 січня о 13:27 год. у м. Львові, вул. Долинського,8 (Шевченківський район) з другого поверху вищезазначеного будинку на жінку, 2000 року народження, яка проживає у м. Червонограді, на голову впала частина цегли.

Постраждала доставлена в ЛШМД м. Львова. Обставини події з’ясовуються.

6. 18 січня, близько 11:38 год., у м. Львові на вул. Канівська 22 а, у приватному будинку (Франківський район) отруїлись, ймовірно, чадним газом двоє дітей, які о 12:30 год., у важкому стані були доставлені у МДКЛ. Працівниками ПАТ «Львівгаз» припинено подачу газу до будинку. Обставини події встановлюються.

6. 18 січня о 05:46 год. на телефон чергового головного управління Національної поліції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування головного залізничного вокзалу, пл. Двірцева,1(Залізничний район). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працюють підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно  з "Планом дій …". Проводиться евакуація персоналу та відвідувачів вокзалу, обстеження приміщень та прилеглої території. Проводяться заходи по виявленню особи, яка надала хибне повідомлення.

7. 19 січня о 23:31 год. на телефон “102” Головного управління Національної поліції у Львівській області надійшло анонімне повідомлення про замінування будівлі у м. Львові по вул. Івана Франка, 160 ( Галицький район, за даною адресою знаходиться панорама-бар “Вежа”). Вимог, виконання яких могло б відвернути вибух, не висувалось.

На місці події працювали підрозділи сил ЦЗ області і міста Львова згідно  з "Планом дій …". Проводилась евакуація персоналу та відвідувачів у кількості 60 осіб. О 00:40 год. 20 січня обстеження приміщень та прилеглої території було завершено. Вибухового пристрою не виявлено. Проводяться заходи по виявленню особи, яка надала хибне повідомлення.

8. 20 січня о 09:38 год. в м. Львові по вул. Панчишина М., 1 (Личаківський район), отруїлись, ймовірно чадним газом, 2 особи,  яких було доставлено у Львівську ОКЛ. Обставини події встановлюються.

9. 20 січня о 16:42 год. в м. Львові по вул. Сірка І., 21 (Залізничний район), отруїлась, ймовірно чадним газом, 1 особа (дитина), яку у стані середнього ступеню важкості було госпіталізовано у Львівську МДКЛ. Обставини події встановлюються.

10. 22 січня, близько 14:10 год., у м. Львові на вул. Мечникова, 7 (Личаківський район) водій автомобіля "Сітроен", 1970 року народження, мешканець м. Львова, рухаючись по дорозі здійснив зіткнення із припаркованим автомобілем "Опель", керування яким здійснював водій, 1980 року народження, який проживає у м. Львові. Внаслідок ДТП водій автомобіля ‘’Сітроен’’ від отриманих травм помер на місці події. Обставини події встановлюються.