Створений торік відділ дизайну у КП «Адміністративно-технічне управління» поповнив бюджет міста на 31 тис. грн.

  • 21.02.2017, 16:39
  • Марія Демчина
Торік у комунальному підприємстві «Адміністративно-технічне управління» запрацював новий відділ, який надає послуги з дизайну та розробки проектів вивісок та рекламних конструкцій, рекламної поліграфії та макети рекламної продукції. За рік роботи він поповнив бюджет міста на 31 тис. грн. Про це повідомив керівник КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

«Відділ дизайну – певний промоційний відділ, який є плечем допомоги для підприємців, консультативних режимів щодо порядку узгодження і порядку подачі проектів на погодження вивісок чи реклами. Один з прикладів, де ми взяли супровідну участь у розробці проекту, це є пл. Ринок, 15 – коли відбуваються реставраційні роботи і є можливість долучити бізнес до правильного облаштування риштовань, і тим сприяти збереженню естетичного вигляду міста. Аналогічний приклад – проект на пл. Ринок, 19, де ми працювали спільно з соціально відповідальним бізнесом, який був готовий надрукувати гарне зображення і розмістити його на риштуванні перед будівлею», - розповів керівник КП «Адміністративно-технічне управління» Тарас Вітик.

Нагадаємо, КП «Адміністративно-технічне управління» є своєрідною наглядовою інстанцією, яка стежить за дотриманням законодавства у сфері зовнішньої реклами, благоустрою міста та екології.