«Спільнота взаємодопомоги «Оселя» запрошує на своє 20-річчя

  • 07.06.2023, 10:25
  • 309
  • Пресслужба ЛМР
Спільнота взаємодопомоги «Оселя», що у Винниках, 10-11 червня відзначатиме 20-річчя. Відзначати ювілей, подякувати один одному за підтримку у скруті та в радості оселяни запрошують у новий осередок - Центр підтримки людей, які втратили дім, імені Олесі Саноцької.

У програмі - гаражний розпродаж, польова кухня, настільний теніс, майстер-класи та навіть екскурсія.

В «Оселі» за 20 років її діяльності відбулося і народилося багато різних проєктів:  майстерня, благочинні крамниці, сортувальня, журнал, виставки, події, кінофільми і книжки. Разом вони утворюють велику екосистему турботи над тими, хто опинився у скруті. Тож відзначення ювілею буде наповнене інтерактивними заходами для дітей і дорослих, стане нагодою познайомитися ближче одне з одними і з оселянами.

Також буде нагода долучитися до заходів онлайн - завдяки медіапідтримці мандрівного радіо Skovoroda. Прямий ефір вестимуть Григорій Семенчук та Євгенія Нестерович», - розповідають організатори.

Місце проведення – м. Винники, вул. Галицька, 12а.

Більше інформації та програма святкування - тут.

Контакти для ЗМІ: 0955046232.

 «Спільнота взаємодопомоги «Оселя» – унікальне для України об'єднання бездомних людей, які разом живуть, ведуть спільне господарство, лікують залежності та залучені до міського життя, щоб заробити на своє утримання та допомогу людям, біднішим за себе.