Завтра Інститут міста проведе зустріч із лідерами громадськості

  • 27.03.2012, 13:51
Завтра, 28 березня, відбудеться зустріч Інституту міста із лідерами громадськості з метою обміну досвідом управління неприбутковими організаціями.

Завтра, 28 березня, о 14.00 год. Інститут міста проведе в малій сесійній залі зустріч з лідерами громадськості.

Як розповіли в Інституті міста, відповідно до програми Управління неприбутковими організаціями (УНО), яка є однією з програм Інституту Лідерства та Управління Українського Католицького Університету (УКУ), лідери неприбуткових організацій відвідають комунальну установу Інститут міста. Метою зустрічі буде ознайомлення з діяльністю Інституту міста як успішної неприбуткової організації. Представники Інституту міста обміняються досвідом з лідерами неприбуткових організацій,  розкажуть про свої досягнення, над чим зараз працюють і які плани мають на майбутнє.

Довідка

Програма Управління неприбутковими організаціями (УНО) Інституту Лідерства та Управління Українського Католицького Університету (УКУ) розроблена для учасників із досвідом роботи, які мають вищу освіту та прагнуть почати або поглибити свої навики управління в неприбутковому секторі.

Метою програми є підготовка лідерів та кваліфікованих менеджерів для неприбуткового сектору України, спираючись на міжнародні стандарти управління та етики.

Це однорічна сертифікатна програма, що нараховуватиме 25 учасників і становитиме 234 години  (196 академічних годин, 32 години на дослідження громади та 6 годин консультацій для написання бізнес-плану).