Мер Львова вручив дипломи з нагоди Дня міста

  • 03.05.2014, 14:31
Львів відзначає 758 років. З цієї нагоди у Львівській міській раді відбулись збори, на яких, традиційно, подяками, дипломами та почесними відзнаками нагородили найактивніших мешканців міста. Дипломи отримали, зокрема, колективи, які допомагали активістам Євромайдану.

фото: Юрій Дячишин

Дипломами міського голови відзначено 13 колективів громадських організацій, готелів, підприємств, а також 80-ї окремої аеромобільної бригади Сухопутних військ Збройних Сил України.

Зокрема, за сумлінну працю і жертовність у дні боротьби за волю і єдність України, за вірність професійній клятві, охорону людського життя та з нагоди Дня міста Львова колектив ГО «Швидка медична допомога Майдану».

За згуртованість та сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України, мужність без вагань стати охоронцями рідної землі та з нагоди Дня міста Львова - колектив Громадської ініціативи «Велопатруль».

За активну громадянську позицію, сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України, і мужність без вагань стати охоронцями рідної землі та з нагоди Дня міста Львова колектив Громадської ініціативи «АвтоМайдан Львів», колектив Громадської ініціативи «Varta 1» та колектив ГО «Дорожній контроль».

За сміливість захищати європейські демократичні цінності у дні боротьби за волю і єдність України, участь у будівництві справедливої держави та з нагоди Дня міста Львова колектив ГО «Спадщина».

За сумлінну працю, жертовність та підтримку тих, хто захищав правду і проявляв справжній героїзм у дні боротьби за волю і єдність України, за віру в перемогу добра та з нагоди Дня міста Львова колектив компанії «Elecor», колектив готелю «Катерина», колектив готелю «Валентина», колектив пансіонату «Перлина Львова», колектив готелю «Євроготель».

За згуртованість та сумлінну працю у дні боротьби за волю і єдність України, участь у будівництві справедливої держави та з нагоди Дня міста Львова колектив комітету підприємців Львівщини.

За мужність та дотримання присяги на вірність народу України бригаду 80 окремого аеромобільного полку 13 армійського корпусу Сухопутних військ Збройних Сил України.

Довідка

Командиром 80-ї окремої аеромобільної бригади є полковник Копачинський Віктор Миколайович.

Військова частина, яку очолює Віктор Миколайович, є однією з кращих у Збройних Силах України. Особовий склад бригади постійно удосконалює свій бойовий вишкіл в ході миротворчих навчань, піднімає престиж нашої держави.

У цей відповідальний для країни час військовослужбовці-десантники міста Лева з честю та гідністю, проявляючи високий рівень патріотизму, виконують покладені на них завдання на передньому краї оборони нашої держави.