Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу у Львові співпрацюватиме з учасниками програм Європейського Союзу

  • 30.04.2013, 16:01
Європейський Ресурсний Центр «САЛЬТО» представив у Львові свою роботу в рамках проекту Європейського Союзу «Молодь в дії». Відтак, представники організації зустрілися у Львові з головою Центру міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас», відкриття якого відбудеться у Львові 7 травня.

25 квітня у місті Львові відбулася зустріч радника міського голови з релігійно-екуменічних питань Тараса Дзюбанського з представниками Ресурсного Центру  «САЛЬТО» (SALTO) для країн Східної Європи та Кавказу. Також на зустрічі були присутні представники від Французького Інституту Молоді (L’Institut national de la jeunesse et de l’éducation populaire) та Bristish Council з Великобританії. Присутні обговорили можливі напрямки майбутньої співпраці в культурно-релігійному діалозі громадської організації «Центр міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» та молодіжної організації «САЛЬТО».

Зокрема, координатор Ресурсного Центру Андрій Павлович представив  роботу організації «САЛЬТО», що діє в рамках програми Європейського Союзу «Молодь в дії». Зараз триває підготовка до семінару для молодіжних лідерів країн ЄС, Східної Європи та Кавказу на тему міжрелігійного діалогу. Захід відбудеться у Львові з 23 по 28 червня.

 Більше інформації про цей захід можна отримати за посиланням: http://www.salto-youth.net/tools/european-training-calendar/training/interfaith-dialogue.3473/