Львівські гуртківці привітали ТЦ «Магнус» з днем народження

  • 01.11.2013, 13:00
Вихованці Дитячих клубів Львова привітали ТЦ «Магнус» з 10-річчям. Гуртківці УДЮМК підготували яскраві вітальні картинки для конкурсу малюнку «З Днем народження, Магнус», який проводився з нагоди ювілею Торгового центру та Дня художника.

Нагородження переможців та учасників конкурсу відбулося 30 жовтня на дитячому святі, яке організував ТЦ «Магнус» в кафе «Кумир».

Нам було дуже приємно отримувати такі чудові роботи від вихованців Дитячих клубів Львова. Дітки щиро дивували нас своїми талантами, креативними ідеями, технікою виконання. Хоча ми відібрали три роботи, як найкращі, та все ж хочемо відзначити малюнки Змиї Маріанни, Ваховяк Марії, Бриги Олександра. Взагалі всі дітки, що взяли участь у конкурсі, отримали подарунки і заохочення від наших партерів та подяки від ТЦ «Магнус».

Катерина Футрук, маркетолог ТЦ «Магнус»

Свої малюнки для конкурсу подали гуртківці студії дизайну «Дивосвіт», гуртка «Калинове намисто» (УДЮМК Франківського району), студії образотворчого мистецтва «Пілот», «Арт-студії» (УДЮМК Залізничного району), «Юний художник» (УДЮМК Сихівського району), «Чарівні кольори», Студії образотворчого мистецтва, «Бадьорість», «Хореографічного гуртка» (УДЮМК Галицького району), «Багато сердець»,  «Богатир» (УДЮМК Личаківського району) та клубу «Дозвілля» (УДЮМК Шевченківського району).

Загалом на конкурс подали 43 малюнки.

Окрім організації своїх заходів, наші педагоги залучають гуртківців до художніх конкурсів, які відбуваються у Львові. Серед наших вихованців є чимало номінантів та переможців конкурсів, зокрема таких, як «Таланти твої, Україно!», «Купуй Львівське», «Олімпійська писанка», «Просто небилиці».

Роман Кладько, директор УДЮМК Франківського району м. Львова

На конкурс підготували малюнки не тільки вихованці художніх гуртків, а й зі спортивних – із секції карате «Бадьорість» та атлетичного клубу «Богатир»,.

Олена Горпинюк, директор УДЮМК Личаківського району

Всі учасники конкурсу отримали подарунки від Кінопалацу, Аквапарку «Пляж», навчального центру Хелен Дорон, магазинів «Chicco», «Піноккіо», «LEGO», Торгової марки «Ігротеко» та солодкі подарунки від «Майстерні Карамелі».