Стартує прийом документів на участь у програмі «Дитячий тренер - 2017»

  • 15.05.2017, 18:13
  • Уляна Шпуляр
Стартує прийом документів на участь у програмі «Дитячий тренер - 2017». Ця програма затверджена ухвалою сесії міської ради № 1883 від 27 квітня 2017 року «Про затвердження Програми «Дитячий тренер» на 2017-2020 роки». Відповідно до неї, сто кращих тренерів Львова, які працюють з дітьми та молоддю до 18 років, отримають разову грошову винагороду у розмірі 25 тисяч гривень.

Програма «Дитячий тренер» створена управлінням молоді та спорту спільно з представниками спортивного середовища. Серед критеріїв, по яких будуть визначатися переможці програми, основними є такі як: вища профільна освіта тренера за спеціалізацією фізична культура і спорт, кількість дітей та секцій, з якими працює тренер, а також участь і перемога вихованців тренера у змаганнях різного рівня та організація та участь самого тренера у змаганнях та заходах як приклад для наслідування.

Для участі у Програмі кандидатам необхідно подати такі документи:

1.  Заява на участь у Програмі (додаток 1 до Програми).

2.  Завірені копії всіх сторінок паспорта громадянина України.

3.  Завірена копія ідентифікаційного коду.

4. Заповнена та завірена кандидатом таблиця (додаток 3 до Програми) відповідно до критеріїв та розподілу балів, визначених додатком 2 до Програми.

5. Інші підтверджуючі документи згідно з додатком 2 до Програми.

Пакети документів слід подавати через відділ «Центр надання адміністративних послуг» Львівської міської ради.  (пл. Ринок, 1, 1-й поверх, або районні представництва Центру) з 15 травня до 15 червня 2017 року.

Документи, необхідні для участі у конкурсі, можна отримати, відправивши відповідний запит на електронну скриньку sport.lmr@gmail.com або завітавши в управління молоді та спорту (записати на flash-накопичувач) за адресою: Площа Ринок, 1, кабінет 521 (5 поверх) або на сайті Львівської міської ради.  тел. для довідок: (032) 297-57-44.

Критері визначення переможців відповідно до Програми “Дитячий тренер“ на 2017-2020 роки

Таблиця узагальнення конкурсних даних учасника Програми “Дитячий тренер“

Заява на участь у Програмі