Програма «Львів плюс» розвиває туризм у Львівській області - в ТІЦ Львова стажуються працівники Дрогобича та Золочева

  • 30.10.2013, 15:53
Львівське регіональне відділення Асоціації міст України спільно з управлінням туризму Львівської міської ради працює над розвитком туристичних можливостей міст та містечок Львівщини. Такі заходи об’єднані під назвою «ЛЬВІВ ПЛЮС». За ініціативи комунального підприємства Львівської міської ради «Центр розвитку туризму міста Львова», з 28 жовтня до 15 грудня на базі ТІЦу Львівської міської ради проводиться стажування співробітників туристично-інформаційних центрів міст Львівщини.

Формат навчання спрямований на практичні речі, ми показуємо, як працювати з туристами, соціальними мережами, розповідаємо, як працює юридична система. Протягом двох днів ми ознайомили наших колег з загальною системою роботи в соціальних мережах, ми розповіли про наші цікаві туристичні родзинки, серед яких є самостійні екскурсії, показали роботу сайту.  Зараз у нас стажуються троє працівників ТІЦ-ів з міста Золочів та Дрогобич, ми утворюємо маленькі групи для того, щоб докладно пояснити кожному усі принципи нашої роботи та мати змогу надати відповіді на усі запитання, які цікавлять наших стажувальників.

Катерина Кульматицька, головний спеціаліст центрального ТІЦ Львова

Враження від такого навчання тільки позитивні. Ми дізнались багато нового. Тепер будемо створювати щось подібне у своєму місті, зробимо сторінку про Золочів у соціальних мережах. За ці два дні ми отримали великий досвід та дізнались про нові методи промоції міста.

Наталія Цвек, працівник ТІЦ Золочева

На 2014 рік запланована організація з’їзду співробітників ТІЦів України, яких нараховується більше 50. В проведенні цього заходу задіяні туристичні підрозділи Львівської та Жовківської міських рад.

Довідка

«Львів Плюс» - програма з підтримки туристично-інформаційних центрів області. Спільними зусиллями вдалось запустити ТІЦ Самбірської міської ради, який розпочав свою роботу з 2012 року. Цього року мерія та підприємці Золочивщини відкрили ТІЦ у своєму місті. У 2014 році ТІЦ відкриють у місті Східниця.