Вихованці інтернату №1 відвідали стадіон «Арена Львів»

  • 14.03.2012, 17:42
У Львові започаткували нову соціальну ініціативу, в рамках якої вихованці інтернатів, які знаходяться на території м.Львова, мають змогу відвідати з екскурсіями новозбудований стадіон до ЄВРО 2012 «Арена Львів».

Так, 25 вихованців інтернату №1 вже ознайомилися із сучасним стадіоном. Під час екскурсії діти не тільки оглянули інфраструктуру стадіону, але й побували у місцях, де пересічний уболівальник доступу немає, зокрема оглянули роздягальні футболістів, підтрибунні приміщення, конференц-зал.

Ми дуже вражені від стадіону. Перше, що появилося на думці, коли ми його побачили – який він великий. До цього часу ми чули з телебачення, бачили на фотографіях, але вперше знаходимося безпосередньо на ньому.  Для декого з нас було мрією на нього потрапити

зазначили учасники соціальної екскурсії

Всі учасники екскурсії отримали солодкі подарунки від кондитерської компанії «АВК».

Наступними учасниками у соціальних екскурсіях на «Арену Львів» будуть вихованці інтернату «Марія» - 20 березня о 11.00 год., Львівської спеціалізованої школи-інтернату №104 – 22 березня о 11.00 год. та Санаторної школи інтернату м. Винники – 27 березня о 11.00 год.

Довідка

Соціальні екскурсії на стадіон «Арена Львів» - це спільна ініціатива управління внутрішньої політики Львівської міської ради та дирекції стадіону.

Основна мета нової соціальної ініціативи – ознайомити дітей з найбільшим за часи незалежної України новим об’єктом у Львові.

{gallery images/stories/2012/fotoreports/03_berezen/stadion|Фоторепортаж}