Оголошення про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в Личаківському районі м. Львова

  • 20.06.2024, 16:32
  • 498
  • Личаківська районна адміністрація
Відповідно до Порядку проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку, затвердженого наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 13.06.2016 № 150, та рішенням виконавчого комітету Львівської міської ради від 08.02.2023 №124 «Про проведення конкурсів з призначення управителів багатоквартирних будинків у Львівській територіальній громаді», Личаківська районна адміністрація Львівської міської ради повідомляє про проведення конкурсу з призначення управителя багатоквартирного будинку в Личаківському районі м. Львова по 1 лоту багатоквартирних будинків, що додається.

1. Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу

Личаківська районна адміністрація 79017 м.Львів, вул.К.Левицького, 67

2. Прізвище, посада та номери контактних телефонів осіб, уповноважених здійснювати зв'язок з учасниками конкурсу

Беднарська Зоряна Михайлівна  -провідний спеціаліст відділу житлового господарства
номер телефон:254-62-35

3. Критерії оцінки Конкурсних пропозицій

1. Ціна послуги, що включає відповідно до статті 10 Закону України «Про житлово-комунальні послуги» витрати на утримання багатоквартирного будинку, прибудинкової території, поточний ремонт спільного майна багатоквартирного будинку, винагороду управителю з розрахунку на 1 м кв. загальної площі багатоквартирного будинку;

2. рівень забезпеченості учасника конкурсу матеріально-технічною базою;

3. фінансова спроможність учасника конкурсу;

4.наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з врахуванням договорів щодо залучення співвиконавців);

5. наявність досвіду роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства.

 4. Вимоги до конкурсних пропозицій та перелік документів

 Для участі у конкурсі його учасники подають:

Заяву, у якій зазначають

Фізичні особи – підприємці – прізвище, ім’я, по батькові, реєстраційний номер облікової картки платника податків, серію та номер паспорта (для фізичних осіб, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, повідомили про це відповідний контролюючий орган і мають відмітку у паспорті про право здійснювати платежі за серією та номером паспорта).

Юридичні особи – повне найменування, код за ЄДРПОУ.

До заяви додаються документи, які підтверджують наявність у штаті щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії “менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)“ (для управителя – юридичної особи), або документи, що підтверджують проходження професійної атестації або наявність у штаті за трудовим договором щонайменше одного найманого працівника, який пройшов професійну атестацію на відповідність кваліфікаційним вимогам професії “менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)“ (для управителя – фізичної особи – підприємця).

Оригінали або завірені належним чином копії таких документів:

Довідка довільної форми, яка містить інформацію про найменування юридичної/фізичної особи, прізвище, ім’я, по батькові керівника та підписанта, код ЄДРПОУ, контактні телефони.

Статут (положення чи інший засновницький документ відповідно до закону) суб’єкта господарювання.

Довідка з органів статистики про реєстрацію.

Свідоцтво про реєстрацію суб’єкта господарювання.

Витяг з ЄДРПОУ, що підтверджує право на здійснення економічної діяльності у сфері управління нерухомим майном за винагороду або на основі контракту/комплексне обслуговування об’єктів.

Гарантійний лист від учасника конкурсу про відсутність порушених справ про банкрутство (у тому числі ліквідацію).

Фінансова звітність, що передбачена для виду діяльності учасника конкурсу

Довідка довільної форми про відсутність (наявність) заборгованості по обов’язкових платежах у бюджет.

Довідка довільної форми, що містить інформацію про технічний потенціал підприємства (кількість транспортних засобів, обладнання, приладдя, які перебувають на балансі або знаходяться у користуванні підприємства/ підприємця, тощо). Бухгалтерську довідку про знаходження на балансі підприємства основних засобів(обладнання, транспортної техніки, а також інвентаря, що включені учасником до довідки, за підписом керівника та/або головного бухгалтера.

Довідка довільної форми, яка містить інформацію про наявність персоналу, що відповідає кваліфікаційним вимогам до професій працівників та має необхідні знання і досвід (з урахуванням договорів щодо залучення співвиконавців) з копіями відповідних документів що посвідчують відповідну кваліфікацію(штатні розписи, накази про призначення)

Довідка довільної форми про наявність договорів з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства(копія договорів)

Розрахунок вартості надання послуги з управління на кожний багатоквартирний будинок . Ціна на послугу має складатися з витрат на утримання багатоквартирного будинку (утримання спільного майна та прибудинкової території), поточний ремонт спільного майна, оплату послуг стосовно спільного майна та винагороду управителеві з розрахунку на 1 кв. м загальної площі (площі житлових та нежитлових приміщень) об’єкта конкурсу(згідно додатку).

 Учасники конкурсу мають право, крім передбачених конкурсною документацією, подавати у складі конкурсної пропозиції також інші документи, які підтверджують досвід роботи з надання послуг у сфері житлово-комунального господарства, рівень кваліфікації, знання та досвід персоналу (нагороди, дипломи, свідоцтва, сертифікати, рекомендації тощо).

Відповідно до п. 5.27 Уніфікованої системи організаційно-розпорядчої документації (ДСТУ 4163-2003) передбачено, що відмітка про засвідчення копії документа складається зі слів “Згідно з оригіналом“, назви, особистого підпису особи, яка засвідчує копію, її ініціалів та прізвища, дати засвідчення копії; засвідчуватись повинна кожна сторінка документа з відтиском печатки підприємства, установи, організації, іншої юридичної особи.

Конкурсна пропозиція подається щодо кожного об’єкта окремо.

Конкурсна пропозиція подається особисто або через уповноважену належним чином особу чи надсилається поштою організатору конкурсу у запечатаному конверті, на якому зазначаються повне найменування і місцезнаходження організатора та найменування (прізвище, ім’я, по батькові) учасника конкурсу, дата та час проведення конкурсу, контактні номери телефонів учасника конкурсу. У разі, якщо об’єктом конкурсу визначено групу будинків, розрахунок вартості учасник конкурсу подає у складі конкурсної пропозиції на кожний багатоквартирний будинок, що входить до об’єкта конкурсу, окремо.

Конкурсні пропозиції реєструються організатором конкурсу в окремому журналі обліку конкурсних пропозицій. На запит учасника конкурсу організатор конкурсу протягом одного робочого дня з дня надходження запиту підтверджує надходження його конкурсної пропозиції із зазначенням дати та часу. Конкурсна пропозиція пронумеровується, прошивається, підписується уповноваженою особою учасника конкурсу та скріплюється печаткою (за наявності) із зазначенням кількості сторінок.

Конкурсні пропозиції, отримані після закінчення строку їх подання, не розкриваються і повертаються учасникам конкурсу, які їх подали.

Учасник конкурсу має право відкликати власну конкурсну пропозицію або внести до неї зміни (доповнення) до закінчення строку подання конкурсних пропозицій.

 5. Дата огляду об’єктів конкурсу та доступ до них

 Огляд об’єктів конкурсу проводиться з 28.06.2024 по 24.07.2024 (години огляду попередньо узгоджуються)

6. Інформацію про наявність та загальний обсяг заборгованості співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій; невиконані зобов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі перерви в їх наданні, ненадання або надання не в повному обсязі

1.Загальний обсяг заборгованість співвласників за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій:

Лот №1-224085,38 грн.

2.Невиконані зобов’язання щодо проведення перерахунку розміру плати за послуги з утримання будинків і споруд та прибудинкових територій у разі перерви в їх наданні, ненадання або надання не в повному обсязі-17503,5 грн.

 6.Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій

 Конкурсна пропозиція подається учасником конкурсу на адресу: м. Львів, вул. К. Левицького, 67, каб. 205.
Кінцевий строк подачі документів 26.07.2024  
Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій не може бути менший ніж 30 календарних днів з дати опублікування оголошення про проведення конкурсу і зазначається в оголошені.

6. Місце, дата та час розкриття конвертів з конкурсними пропозиціями

м. Львів, вул. К. Левицького, 67, каб. 302

«29» липня 2024 року, 15.00 год

додаток