Мер Львова: «Місто бере у власність 103 будинки військового відомства»

  • 25.09.2015, 16:12
  • Марта Більська
До кінця жовтня «військові» будинки Львова передадуть у комунальну власність. Про це у відеозверненні розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Ми нарешті успішно завершили багаторічну епопею з передачею будинків військового відомства у власність міста. Кілька днів тому ми підписали з Міністром оборони Степаном Полтораком відповідний Меморандум. Місто бере у власність 103 будинки. Процес передачі повинен завершитись до кінця жовтня. Разом з тим, місто отримує у власність ряд військових містечок, які вже не обслуговуються Міністерством оборони. Це допоможе нам реалізувати ряд важливих проектів з точки зору розвитку міської інфраструктури.

міський голова Львова Андрій Садовий

Нагадаємо, 19 вересня міський голова Львова Андрій Садовий та Міністр оборони України Степан Полторак підписали Меморандум, згідно з яким до 31 жовтня місто приймає у власність територіальної громади м. Львова житлові будинки Міністерства оборони України.

Також для розвитку, згідно з генеральним планом міста, у власність територіальної громади м. Львова вивільняються військові містечка Міністерства оборони України.