Завтра усіх запрошують долучитись до прибирання міста в рамках акції «З нами місто розквітає»

  • 31.03.2017, 09:15
  • Максим Бадік
В рамках кампанії «З нами місто розквітає», 1 квітня відбудеться загальноміське прибирання. Толока передбачає комплекс заходів спрямованих на покращення озеленення, благоустрою та санітарного стану Львова. Посадовці Львівської міської ради також візьмуть участь у загальноміському прибиранні в рамках кампанії «З нами місто розквітає».

Під час толоки прибиратимуть парки та лісопарки, зелені зони і сквери, вулиці та прибудинкові території, очищуватимуть береги водойм та ліквідовуватимуть несанкціоновані сміттєзвалища. У рамках заходу планують прибрати від сміття понад 700 га зелених зон міста, висадити значну кількість дерев та кущів.

Організатори очікують близько 3 тис. учасників толоки. Львівські комунальні підприємства забезпечать основний реманент і транспорт для вивезення зібраного сміття. 

Керівників підприємств, організацій та установ міста, а також інших небайдужих мешканців, які хочуть долучитись до загальноміської толоки, просять звертатися в управління екології та ландшафтного планування ЛМР за телефоном 297-59-82.

слухати