У Львові розпочинається опалювальний сезон для населення

  • 10.10.2017, 11:12
  • Ганна П’єх
Відповідно до розпорядження міського голови Львова від сьогодні, 10 жовтня, у Львові розпочинається опалювальний сезон для населення та інших категорій споживачів. Сьогодні ЛМКП «Львівтеплоенерго» та ЛКП «Залізничнетеплоенерго» розпочинають відновлення подачі опалення до житлових будинків.

фото умовне

«Сьогодні, 10 жовтня, розпочинаємо відновлення подачі теплопостачання мешканцям Львова. Однак, не усі будинки одночасно зможуть отримати тепло. У нас на обслуговуванні більше 1600 будинків, а процес відновлення теплопостачання відбувається поетапно. Тому хтось вже в обід може мати тепло, хтось ввечері, хтось завтра зранку», - розповіли у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Нагадаємо, відповідно до розпорядження міського голови Львова, з 3 жовтня розпочався опалювальний сезон для бюджетних установ. Теплопостачальні підприємства розпочали подачу опалення до бюджетних установ (школи, садочки, лікарні, поліклініки, заклади культури) на підставі письмових звернень керівників закладів.

В опалювальному сезоні 2017-2018 року ЛМКП «Львівтеплоенерго» подаватиме опалення до 197 освітніх закладів (школи, садочки), 51 медичного закладу (лікарні, поліклініки), 1625 житлових будинки. ЛКП «Залізничнетеплоенерго» подаватиме опалення до 42 закладів освіти (школи і садочки), 6 медичних установ та 525 житлових будинків.