Міська комісія ТЕБ і НС підтримала виділення 6,6 млн грн для проведення протиаварійних робіт на трьох об’єктах

  • 18.08.2021, 16:26
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні на засіданні міської комісії з питань ТЕБ і НС було прийнято рішення про виділення коштів з резервного фонду на проведення протиаварійних робіт у 4-й міській лікарні на вул. Фредра, 2, на ремонт підпірної стінки пожежної водойми на території ЛКП «Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького», та ремонт окремих конструкційних елементів будівлі Міського Палацу культури імені Гната Хоткевича (протипожежної системи).

фото умовне, атвор: Роман Балук

«Будівля 4-ї лікарні має 109 років. В ході експлуатації будівлі, численних опадів, вібрації від інтенсивного руху транспорту, карнизи, фронтони та штукатурка на фасаді втратили конструктивну міцність. Найбільше пошкоджені два фронтони, які мають глибокі тріщини. Відтак було проведено комісійне обстеження і складено акт, що стан конструкції фасаду будівлі є незадовільним.

Тому є необхідність провести там протиаварійні роботи, на що треба виділити 894 тис грн», - доповіла Леся Кобецька, начальниця управління охорони здоров’я ЛМР.

Також рішенням комісії ТЕБ і НС підтримано виділення 1,1 млн грн на протиаварійні роботи на підпірній стінці пожежної водойми на території ЛКП «Львівський центральний парк культури і відпочинку ім. Б. Хмельницького» на вул. Болгарській, 4, та 4,6 млн грн на ремонт окремих конструкційних елементів будівлі міського Палацу культури імені Гната Хоткевича (протипожежної системи) на вул. Кушевича, 1.