Побутове та будівельне сміття у каналізації: в червні Львівводоканал понад 400 разів ліквідовувало закупорювання мереж

  • 10.07.2023, 11:44
  • Пресслужба ЛМР
Як повідомили у ЛМКП «Львівводоканал», минулого місця ремонтні бригади каналізаційної служби підприємства здійснили більше 400 виїздів на ліквідацію різних аварійних ситуацій і закупорювань на трубопроводах каналізації. Відтак Львівводоканал нагадує львів’янам, що в унітаз не варто викидати залишки їжі, кавової гущі, поліетиленові пакети, ватні палички, вологі серветки, будівельне сміття тощо, адже це може спричинити проблеми із каналізацією для цілого будинку, а інколи - й цілого мікрорайону.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

«У червні збільшилася кількість виїздів працівників каналізаційної служби Львівводоканал на каналізаційні мережі. Так було зафіксовано 208 випадків ліквідації закупорок на каналізаційних мережах, та ще майже 200 аварійних виїздів. Також було промито каналопромивною машиною 4 307 м п каналізаційних мереж.

Тому вкотре закликаємо львів’ян не викидати у каналізацію побутові та харчові відходи, вологі серветки, поліетиленові пакети, адже це спричиняє її забивання та аварії», - пояснюють у ЛМКП «Львівводоканал».