Нова локація для вечірніх прогулянок Львовом: на території транспортного хабу підсвітили дерева і озеленену стінку

  • 12.07.2023, 16:31
  • Пресслужба ЛМР
Транспортний хаб на розі вул. Бандери-Чупринки став ще більш привабливим у вечірній час. Заворожуючу атмосферу створила декоративна підсвітка дерев та бетонної стінки з в'юнким виноградом. Відтак мешканців і гостей міста заохочують відвідати цю локацію у вечірній час.

«На території хабу ми висадили 11 груш Каллері Шантеклер і встановили пристовбурові решітки з ґрунтовими світильниками для підсвітки дерев. Зокрема встановили 33 грунтові світильники - по 3 світильники довкола кожного дерева. 

Тож на території транспортного хабу запрацювала декоративна підсвітка дерев та бетонної стінки з в'юнким виноградом і цей простір вмить заграв новими барвами», - розповідають у ЛКП «Львівавтодор».

Нагадаємо, на перехресті вул. Чупринки - С. Бандери підрядна організація ТОВ «Онур Конструкціон Інтернешнл», на замовлення ЛКП «Львівавтодор» облаштувала транспортний хаб. Основні будівельні роботи були виконані минулого року, а цього року встановили вуличні меблі і провели озеленення. Вартість робіт входить у вартість реконструкції вул. С. Бандери.

Крім цього, на площі встановили питний фонтан, велостійки із вмонтованими розетками для електровелосипедів, стійки для стоянки та зарядки самокатів.

Проєкт транспортного хабу розробило ЛКП «Інститут просторового розвитку» у співпраці з GIZ і ГО «Плато». Головною ідеєю було створити комфортний камерний простір.