Ремонт підпірної стінки, будинків на вул. Стрийській, та балкону на вул. Грінченка: з резервного фонду виділили 5,6 млн грн

  • 22.08.2023, 11:19
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні відповідно до рішення виконавчого комітету «Про виділення коштів з резервного фонду бюджету Львівської міської територіальної громади» виділено 5,6 млн грн на ремонт підпірної стінки вздовж вул. Варшавської, на ділянці від пр. В. Чорновола до вул. Замарстинівської, будинків на вул. Стрийській, що постраждали від ракетного обстрілу 6 липня, та ремонт балкону на вул. Грінченка.

фото ілюстративне

Зокрема, як доповіла Вікторія Довжик, директорка департаменту фінансової політики, кошти виділено:

- на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану підпірної стінки вздовж вул. Варшавської на ділянці від пр. В. Чорновола до вул. Замарстинівської у м. Львові (I черга будівництва) - 3,8 млн грн.

- на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану фасадів (вхідних брам) у житлових будинках № 50, 52, 54 на вул. Стрийській у м. Львові, постраждалих внаслідок ракетного удару зі сторони країни-агресора російської федерації 6 липня - 366,3 тис. грн.

Замовником робіт тут є Шевченківська районна адміністрація.

Також виконавчий комітет виділив департаменту житлового господарства та інфраструктури 1,5 млн грн на проведення невідкладних аварійно-відновлювальних робіт з виведення з аварійного стану окремих конструкційних елементів балкону-тераси перед входом у під’їзди № 1 - № 4 житлового будинку на вул. Б. Грінченка, 6.