Нова команда ЛКП «Лев»: хто очолив підприємство та які цілі ставить перед собою (відео)

  • 27.09.2023, 16:38
  • 1165
  • Пресслужба ЛМР
За результатами другого відбору у Львівському комунальному підприємстві «Лев» призначили виконувача обов’язків директора та нову адміністраторку. Оновлена команда планує налагодити роботу підприємства так, щоб воно стало прибутковим, сформувати сильний колектив, добре дбати про тварин, надавати якісні послуги мешканцям та відновити довіру до ЛКП «Лев».

фото Романа Балука для Львівської міської ради
фото Романа Балука для Львівської міської ради

На другий конкурс з відбору керівника ЛКП «Лев» подалося 8 кандидатів. Відбір був публічним, а презентації учасників конкурсу транслювали наживо. Про це розповіла заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк. До експертної комісії входили зоозахисники, депутати та представники бізнесу, які спільно аналізували програми кандидатів та їхні відповіді на питання.

«Враховуючи рівень та компетенції наших учасників, ми визначили двох переможців. Це Роман Добуш, якого призначено виконуючим обов’язки керівника ЛКП “Лев”, та Вікторія Лозова, яка стала адміністраторкою ЛКП “Лев”.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

Пан Роман має ветеринарну освіту та досвід роботи керівником. Пані Вікторія – зоозахисниця, має відповідний рівень та досвід знань для посади адміністратора. Надіюся, що в такому тандемі ці люди дадуть новий імпульс в роботі ЛКП “Лев”. Зокрема. необхідно сформувати якісну команду, в результаті чого можна буде надавати більший спектр послуг. Хочемо відновити довіру людей до ЛКП “Лев” та мати більше клієнтів, надавати якісні послуги собачкам та котикам», – розповіла Ірина Маруняк.

Зараз Роман Добуш призначений виконуючим обов’язки керівника ЛКП «Лев». Після випробувального терміну, зважаючи на проведену роботу, він зможе зайняти посаду керівника ЛКП «Лев».

фото Романа Балука для Львівської міської ради

«Основне моє завдання – економія коштів, друге питання – кадрові рішення. Необхідно прийняти на роботу кваліфікованих ветлікарів, які хочуть працювати. Ми будемо вводити нові послуги, які дотичні до посади ветеринарного лікаря, які мають давати нові надходження для підтримки роботи підприємства.

Я відпрацював багато років ветеринарним лікарем і зараз хочу щось зробити не лише для міста, а й для того, щоб тварини почували себе нормально. Щоб зберегти одне життя, варто працювати цілою командою», – розповів Роман Добуш.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

«Я зоозахисниця та волонтерка і дуже щаслива, що тепер зможу своє хобі поєднувати з основною роботою. Сьогодні в ЛКП “Лев” досить критична ситуація. Зараз маємо 55 собачок, 11 котів. Моєю функцією буде прилаштування, комунікація з людьми, з волонтерами, з майбутніми господарями. Ми хочемо мінімізувати кількість безпритульних тварин, пришвидшити час на стерилізацію. Плануємо також зробити ребрендинг, все оновити і поставити “на нові рейки”. Я думаю, що в тандемі з паном Романом, його ветеринарним та моїм волонтерським досвідом ми зможемо це зробити», – каже Вікторія Лозова.

Нова команда ЛКП «Лев» планує в своїй роботі зосередитись на найбільш проблемних питаннях: прилаштування, збільшення кількості місць та якісних послуг. Також в планах за деякий час роботи зробити публічний звіт перед волонтерами та громадськістю.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

«Хочемо збільшити ресурс лікарів, надавати якісні ветеринарні послуги. Це проблема, бо в нас є попит, але ми не можемо його задовольнити. Будемо залучати спонсорів та донорів, будемо більше розповідати про ЛКП “Лев”, адже в інших містах немає таких спеціалізованих комунальних підприємств. Тому ми повинні бути прикладом для всієї України і, в першу чергу, для самих себе, бо тварини залежать від нас, і ми повинні за них відповідати», – наголошує Вікторія Лозова.

відео Максима Гнипа для Львівської міської ради