На вул. Яніса Райніса проводять заміну водопровідних труб: на тиждень вулицю перекрили для проїзду транспорту (УТОЧНЕНО)

  • 12.02.2024, 17:19
  • Пресслужба ЛМР
Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, від сьогодні і до 22:00 год 19 лютого буде перекрито проїзд на вул. Яніса Райніса (відрізок від вул. Замарстинівської до будинку № 32). На цій вулиці ЛМКП «Львівводоканал» проводить роботи із заміни трубопроводів водопостачання. Відтак водіїв приватного транспорту просять оминати цей відрізок дороги. На рух громадського транспорту перекриття не впливає.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

«З початку лютого тривають роботи з реконструкції водопроводу на вул. Яніса Райніса. Це приватний сектор. Тут буде замінено 281 м труби діаметром 160 мм та ще понад 100 м труб приєднання до будинків малого діаметру.

Ця ділянка потребувала термінової заміни як гостроаварійна. Роботи виконують працівники нашої ремонтно-експлуатаційна дільниця №4.

Уже виконано половину із запланованих робіт – замінено 190 метрів труби діаметром 160 мм», - прокоментували у «Львівводоканалі».

Департамент житлового господарства та інфраструктури та ЛМКП «Львівводоканал» просить вибачити за незручності.

Нагадаємо, детальніше про всі перекриття у Львові можна дізнатися тут.