З 1 квітня ремонтуватимуть верхню частину вул. Шота Руставелі: буде організовано рух транспорту нижньою смугою

  • 29.03.2024, 17:02
  • Пресслужба ЛМР
З 1 і до 22 квітня буде тривати ремонт вул. Шота Руставелі, на ділянці від вул. Волоська до вул. Архипенка – верхня, непарна сторона, по якій курсує лише приватний транспорт. Відтак рух приватного транспорту в напрямку до центру буде організовано нижньою частиною вулиці, тобто так, як курсує громадський транспорт. Про це повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

За інформацією Галицької районної адміністрації, верхня частина вулиці Шота Руставелі, від вулиці Волоської до вул. Архипенка, у незадовільному стані. Дорожнє покриття на вулиці має значні нерівності на проїжджій частині та аварійні вибоїни. Відтак підрядна організація ШРП «Галицького району» відремонтує цю частину вулиці – перестелить існуючу бруківку, вирівнявши всі нерівності. Площа робіт - орієнтовно 400 м2. Враховуючи значний обсяг ремонту, він триватиме протягом до 3-х тижнів.

На вказаній ділянці дороги громадський транспорт не курсує, лише приватний, в напрямку до центру. На час ремонту приватний транспорт курсуватиме нижньою частиною вулиці Шота Руставелі, як це зараз робить громадський транспорт.

Нагадаємо, детальніше про всі перекриття у Львові можна дізнатися тут.