На Сихові освітлюють пішохідні переходи

  • 25.06.2024, 14:26
  • 112
  • Пресслужба ЛМР
Загалом у цьому районі комунальники мають облаштувати освітлення на 22 переходах. Станом на зараз 15 з них вже освітлено. Як повідомили у департаменті житлового господарства та інфраструктури ЛМР, після завершення робіт на Сихові аналогічні роботи планують розпочати у Личаківському районі міста.

Зокрема, підрядна організація ТзОВ «СМЕО» завершила роботи на вул. Кавалерідзе – вул. Коломийська, вул. Садибна – вул. Кавалерідзе, вул. Сихівська, 3, вул. Монастирського, 1-2а, вул. Монастирського, 3а, вул. Довженка, 16 (СШ №96), вул. Довженка – пр. Червоної Калини та ін.

«Відсутність належного освітлення на пішохідних переходах значно збільшує ризик аварій, особливо у вечірній та нічний час, тому освітлення є дуже важливим», - пояснюють у департаменті житлового господарства та інфраструктури міста.

Після проведення тендеру роботи планують продовжити у Личаківському районі. Попередньо там хочуть освітити ще 22 пішохідні переходи за такими адресами: вул. Левицького, 26, вул. Руфа, 52  (колишня Некрасова), вул. Личаківська, 70, вул. Зелена, 60, вул. Богданівська, 11, вул. Туган-Барановського, 5-6, вул. Туган-Барановського, 26, вул. Кониського, 1, вул. Дорога Кривчицька, 8, вул. Вахнянина, 27 та ін.

У департаменті житлового господарства та інфраструктури закликають мешканців у час доволі частих відімкнень електроенергії обов'язково мати на собі чи на сумках-портфелях світловідбиваючі елементи - адже це безпека як для пішоходів, так і для водіїв.