ЛКП «Лев» отримало нову керівницю (відео)

  • 26.06.2024, 13:29
  • 585
  • Пресслужба ЛМР
Новою керівницею Львівського комунального підприємства «Лев» стала Юліана Саврук. Сьогодні її представив міський голова Львова Андрій Садовий на апаратній нараді. Раніше вона була заступницею директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Юліана бачить своїм завданням повний перезапуск підприємства. А ще у Юліани є собака Барні з Харкова, якого вона прихистила після повномасштабного вторгнення.

Фото - Роман Балук

«Перше, що я хотіла б зробити, це знову об’єднати всіх людей небайдужих, які люблять тварин, навколо ЛКП «Лев». Зробити його максимально прозорим. Налаштувати програму адопції. Я вважаю, що ключовим успіхом цього підприємства має бути те, щоб кожна тварина знайшла собі домівку. Потрібно буде сконцентруватись на цій програмі. Також в мене є плани попрацювати з командою, тому що було дуже багато різних керівників і команда потребує роботи. Я вже бачу якісь вектори, як це можна було б налаштовувати. Також є клініка, яку треба відродити. Хотіла б перезапустити ЛКП «Лев» повністю з точки зору брендингу, оновити дизайни, придумати класні креативи, які допоможуть розвинути програму адопції, щоб усі знали, що є ЛКП «Лев».

Перші етапи роботи будуть більше стабілізаційні, а після цього ми будемо активно включатися в розвиток. Я зараз думаю про залучення коштів, в які фонди можна писати, бо я маю досвід написання грантових заявок. Також необхідно налагоджувати знов співпрацю з бізнесом, ходити на зустрічі і, я думаю, що через деякий час ми однозначно будемо готувати стратегію розвитку, щоб кожен у команді розумів, куди підприємство буде рухатися», – розповіла Юліана Саврук.

  Останні 7 років Юліана працювала у структурних підрозділах Львівської міської ради. Раніше вона була менеджеркою з регіонального розвитку в Інституті міста, співзасновницею Pixlab, координаторкою західного регіону національної програми «Здоров’я без сорому» за підтримки UNICEF. Остання посада – заступниця директора з операційних питань мережі ТВОРИ!. Вона має управлінський досвід та досвід співпраці з благодійними міжнародними фондами.

Юліана також власниця врятованого з Харкова собаки.

«У мене є собака Барні, якого я привезла з Салтівки на початку повномасштабного вторгнення, тож я розумію скільки зусиль треба витратити на те, щоб вірно адаптувати цю тварину і щоб вона могла жити з тобою в комфорті. Я хочу, щоб люди брали собак з притулків і не боялися цього. Я коли перевозила свого пса, він виглядав по-одному, а коли ти з ним живеш, то він навіть на морді змінюється. Тому треба давати їм шанс», – каже Юліана.

Зазначимо, що у попереднього очільника ЛКП «Лев» закінчився річний контракт.