5 га землі під промисловість на вулиці Північній: підприємців запрошують до участі у земельному аукціоні наступного тижня

  • 02.02.2023, 15:58
  • Пресслужба ЛМР
У департаменті містобудування ЛМР нагадують, що вже 7 лютого відбудуться земельні торги, де виставлено на продаж ділянку у промзоні «Сигнівка», площею 5 га. До завершення прийому заявок – 4 дні.

«Місто виставило на земельний аукціон понад 5 га землі під промисловість на вулиці Північній. Львів’яни знають, це промисловий район «Сигнівка», він дуже потужно і швидко розвивається.

По сусідству з ділянкою-лотом – залізнична колія, за потреби, тут можна ще й прокласти додаткову гілку. Також є зручний заїзд для вантажівок з Кільцевої, тож їм не треба об‘їжджати все місто. По сусідству вже працюють комерційні приміщення. Є всі під’єднані комунікації та зручна інфраструктура.

Сам аукціон відбудеться 7 лютого, це вже другий цього року. Ділянка, яку виставили на продаж, має загальну площу 5,0987 га. Вона призначена для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості. Стартова ціна – майже 43 з половиною млн грн», - розповідають у департаменті містобудування.

Детальніше про виставлений лот – за посиланням.