Компанія AltexSoft долучилася до Львівського кластеру ІТБП

  • 09.12.2014, 11:43
До Львівського кластеру ІТ та бізнес-послуг приєдналася компанія AltexSoft.

AltexSoft – компанія-розробник програмного забезпечення з головним офісом у Харкові, регіональними офісами розробки у Львові, Кременчуці та представницькими офісами у Сан-Дієго та Сіетлі. Спеціалізується на нестандартних технологічних рішеннях та автоматизації у сферах рітейлу та електронної комерції, туризму, фінансів та банкінгу, маркетингу та реклами, авіації та транспорту, пропонуючи своїм клієнтам консалтингові послуги та повний цикл розробки від бізнес-аналізу та створення архітектури до кінцевої реалізації продукту на базі сучасних та конкурентоспроможних технологічних рішень. Серед клієнтів AltexSoft: Bravo Store Systems, Best Travel Store, Merlot.Aero, Digital-I і інші.

Компанія AltexSoft існує з 2007 року. Команда налічує близько 110 працівників, серед яких висококваліфіковані архітектори, інженери, менеджери та інші ІТ-спеціалісти. Серед інноваційних напрямків компанії: відділ обробки та аналізу великих даних (Data Science) та відділ аналітики і проектування інтерфейсів (User Experience).

Ми відкриті для вступу нових компаній у Кластер, незалежно від того, де розташовані їхні офіси та центри управління. Ці компанії висловлюють бажання розвивати свій бізнес у Львові та прагнуть розвитку ІТ індустрії в Україні. Тому ми їх підтримуємо та завжди раді співпрацювати. Ми маємо багато цікавих проектів і сподіваємось, що AltexSoft долучатиметься до їхньої реалізації.

Степан Веселовський, виконавчий директор Львівського кластеру ІТБП

Вступ до Львівського кластеру ІТ та бізнес-послуг – це ще один крок у реалізації довгострокової стратегії AltexSoft, яка полягає у підтримці створення сильного та конкурентоспроможного середовища IT індустрії в цілому, що, в свою чергу, допоможе українському IT бізнесу успішно розвиватися на міжнародній арені. Ми відкриті до участі у проектах, які організовує IT кластер та впевнені, що системна взаємодія в рамках єдиної організації вкрай необхідна для того, щоб наша галузь була одним з драйверів майбутнього росту української економіки.

Олександр Медовой, директор компанії AltexSoft

Довідка

Львівський кластер інформаційних технологій та бізнес-послуг – це асоціація провідних компаній з галузі інформаційних технологій (IT) та аутсорсингу бізнес-процесів (BPO), які спільно взяли на себе ініціативу з проведення системних змін у бізнес-середовищі міста.