Українська ІТ- компанія Intellias, що має офіс у Львові, увійшла до 50 найкращих аутсорсингових компаній світу

  • 30.11.2017, 14:44
  • Романа Куць
Українській аутсорсинговій компанії Intellias вдалось потрапити одразу у 2 списки, опублікованих на сайті clutch.co. Clutch – це незалежна платформа, що проводить оцінку надання послуг ІТ-компаній та агентств.

Компанія Intellias здобула визнання одразу у двох рейтингах: «103 компанії світові лідери серед веб-розробників та розробників програмного забезпечення 2017» та «56 найбільш рекомендованих компаній світу». За здобуття позицій у цих рейтингах Intellias змагався із понад 475 компаніями світу, які займаються наданням сервісів у 6 різних індустріях.

«Сьогодні Україна може похвалитись розвиненим ринком ІТ-послуг. А успішні компанії добре помітні як в Україні, так і закордоном. Аргументом на користь цього твердження є рейтинги Clutch. Intellias увійшов до них саме через якісні послуги, які надають наші спеціалісти, і це той чинник, який визначає задоволеність замовників послугами компанії. Подібні рейтинги сприяють Intellias у роботі над підтримкою позитивного іміджу України та, зокрема, Львова на глобальному ринку», - зазначив СЕО Intellias Віталій Седлер.

«У Львові стрімко розвивається ІТ-індустрія, у нашому місті працює дуже багато фахівців у сфері інформаційних технологій. Підтвердженням цього стала компанія Intellias, що має офіс у Львові, і увійшла у 50 найкращих аутсортингових компаній світу. Це дуже важливо, що саме львівські компанії можуть представляти наше місто й країну на міжнародній арені інформаційних технологій», - зазначила начальник управління ІТ Львівської міської ради Марта Романяк.

Довідка

Intellias – українська аутсорсингова ІТ-компанія з офісами у Львові, Києва та Одесі. Заснована у 2002 році, компанія встигла реалізувати понад 320 проектів зусиллями 800 спеціалістів, які сьогодні працюють в Intellias. У 2006 році компанія була сертифікована на відповідність вимогам стандарту ISO 9001: 2000. Intellias є сертифікованим партнером Microsoft.

Сьогодні замовниками Intellias є відомі на увесь світ бізнеси, такі як HERE, Playbuzz, CRX Markets та інші. 

Дослідницька компанія Clutch займається збором та опрацюванням відгуків клієнтів про компанії, сервісів якими вони скористались. Ця платформа об’єднує відгуки про ІТ-компанії з усього світу, що дозволяє їй з'єднувати малий та середній бізнес з найкращими агентствами, консалтинг-компаніями, а також компаніями, що займаються розробкою програмного забезпечення. Рейтингам Clutch довіряють відомі у всьому світі компанії, які є замовниками послуг провідних українських аутсорсингових компаній.