Лауреатки Нобелівської премії миру Джоді Вільямс, Лейма Гбові та Тавакуль Карман стали амбасадорками проєкту «Незламні»

  • 22.06.2022, 19:36
  • Пресслужба ЛМР
Лауреатки Нобелівської премії миру Джоді Вільямс, Лейма Гбові та Тавакуль Карман стали амбасадорками Національного реабілітаційного центру «Незламні». Співпрацю в межах цього проєкту їм запропонував міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час зустрічі.

фото: Роман Кайман

Передусім мер Львова подякував гостям за візит та розповів про роль міста у час повномасштабного вторгнення ворога на територію України. А відтак, Андрій Садовий презентував проєкт Національного реабілітаційного центру «Незламні», амбасадорками якого лауреатки Нобелівської премії миру погодилися стати.

фото: Роман Кайман

«Сьогодні ми можемо збудувати екосистему для реабілітації українців, які цього потребують, у Львові. Це наша місія, у той час, коли на Сході України ситуація залишається складною. Кожного дня до нас надходять жінки та діти, які потребують комплексної допомоги.

Я би хотів запросити вас стати нашими амбасадорами. Кожен голос важливий. Будучи у наступних країнах ви зможете згадувати і говорити про Львів, реабілітаційний центр та нашу візію. Лише спільно ми реалізуємо цей надважливий проєкт, адже ви станете частиною «Незламні», ви і є незламні», - зазначив міський голова Львова.

До слова, першим амбасадором проєкту «Незламні» став Вадим Карп'як, який був ведучим Форуму донорів у Львові. Також амбасадорами проєкту стали Ніно Катамадзе і мер Фрайбурга.

фото: Роман Кайман