До Львова приїхала американська бізнесменка Діана Тейлор

  • 20.06.2023, 11:41
  • Пресслужба ЛМР
До львівської мерії сьогодні завітали Діана Тейлор – бізнесменка, дружина американського мільярдера Майкла Блумберга, та представники благодійної організації One Heart. На зустрічі з мером Львова Андрієм Садовим поговорили про розбудову екосистеми НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) та підтримку України.

Фото - Роман Балук
Фото - Роман Балук

Передусім Андрій Садовий розповів гостям про організацію процесів у час повномасштабної війни. А відтак презентував екосистему НЕЗЛАМНІ, зокрема нові об’єкти, які втілюють з іноземними та українськими партнерами, і запропонував долучитися.

Діана Тейлор зазначила, що вражена масштабами реабілітаційного центру UNBROKEN та новітніми технологіями лікування, які застосовують лікарі у Львові. Адже тут лікують та реабілітують людей з усієї України, які постраждали від російської агресії. Відтак, поговорили про залучення нових фінансових ресурсів для розвитку реабілітаційного центру.

Фото - Роман Балук

На зустрічі були також Томер Дрор, засновник організації One Heart, та Паула Рекофф, докторка медичних наук та одна із найкращих ревматологинь Нью-Йорка, яка торік була з тижневою медичною місією у Львові. Тому після зустрічі гості завітали до реабілітаційного центру UNBROKEN.

Довідка

Діана Тейлор – бізнесменка, цивільна дружина американського мільярдера Майкла Блумберга. У 2007 році стала керуючим директором Wolfensohn Fund Management. Член правління ACCION International та The YMCA of Greater New York. У 2021 році стала першою жінкою, що очолила правління New York City Ballet (одна з найбільших у світі балетних компаній, річний бюджет якої у 2022 році склав $84.6 млн).

Організація One Heart – ізраїльська місія, що функціонує завдяки волонтерам та пожертвам небайдужих людей. Волонтери організації почали допомагати українцям з 28 лютого. Це медична і соціальна допомога під час перетину кордону, допомога мамам у догляді за дітьми, допомога людям похилого віку тощо.  Також волонтери діляться своїм досвідом і знаннями, адже багато років допомагають під час кризових ситуацій у різних країнах світу.