Манчестер, Ліверпуль та Львів стали містами-засновниками UNBROKEN Cities Network

  • 15.11.2023, 17:50
  • 486
  • Пресслужба ЛМР
Задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні, започаткували міжнародну ініціативу UNBROKEN Cities Network. Її засновниками і першими учасниками стали Манчестер, Ліверпуль та Львів. Про це повідомив міський голова Львова Андрій Садовий.

«Добрі новини з Кракова. Сьогодні започаткували ініціативу UNBROKEN Cities Network. Це об’єднання міст з усього світу задля підтримки та розвитку реабілітації в Україні. Манчестер, Ліверпуль та Львів стали містами-засновниками та першими учасниками міжнародної мережі.

Така ідея народилась у Манчестері після нашої зустрічі з Енді Бархном. Він був вражений ідеєю та місією UNBROKEN.

Мережа незламних міст надаватиме стратегічну та технічну підтримку Львову та іншим українським містам, які постраждали внаслідок війни в Україні. Мені дуже цінно, що наша ідея екосистеми UNBROKEN живе і поширюється на інші міста по всьому світу. Це означає, що ми з вами все робимо правильно. Це означає, що разом ми точно переможемо у цій війні.

Також хочу наголосити, що UNBROKEN Cities Networks відкриті до співпраці. Приєднуйтесь! Це важливо! Дякуємо за організацію цієї зустрічі фонду One World», - повідомив мер Львова Андрій Садовий.

Довідка

Національний реабілітаційний центр НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN) – це унікальне місце, де дорослі та діти, які постраждали від війни, отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. Це реконструктивна хірургія, ортопедія і роботичне протезування. Постраждалим не лише встановлюють протези, тут їх виготовляють. Також у центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією постраждалих військових та цивільних. Мета центру – аби люди з воєнними травмами не мусили їхати на лікування за кордон, а рятувати, протезувати, реабілітувати їх можна було в Україні.

У квітні тут запрацював сучасний корпус реабілітації. Це 7 поверхів із  найсучаснішим обладнанням для відновлення. Щороку отримувати допомогу тут зможуть 10 тисяч українців.

Сайт проєкту UNBROKEN: https://unbroken.org.ua/