«Наша ціль – новий хірургічний корпус UNBROKEN», – мер Львова про візит до Японії

  • 19.02.2024, 10:49
  • Пресслужба ЛМР
Міський голова Львова Андрій Садовий зараз перебуває із робочих візитом у Японії, в межах якого мер намагається залучити якомога більше партнерів до будівництва у Львові надсучасного хірургічного корпусу НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN).

«Ми в Японії. Наша ціль – новий хірургічний корпус UNBROKEN. Унікальність проєкту в тому, що це українські матеріали та японські технології.

Сьогодні у Токіо на Конференції з відбудови України. Вже встигли зустрітися з потенційними партнерами, підписуємо всі можливі меморандуми. Пробуємо максимально охопити і залучити всіх до Львова. Наразі в нашому списку вже є меморандум між урядами України та Японії, договір Львова з Panasonic, Sojitz та Nippon Koei.

Подяка всесвітньо відомому архітектору Шігеру Бану за те, що опікується цим проєктом і залучає нас до всіх можливих заходів. Також дякую прем’єр-міністру Японії! Маємо спільного сусіда-агресора. Перемога України – також перемога Японії! Тут це розуміють дуже добре», – розповів Андрій Садовий.

Нагадаємо, хірургічний центр, який планують побудувати у Львові у межах екосистеми людяності НЕЗЛАМНІ (UNBROKEN), спроєктував всесвітньо відомий японський архітектор Шігеру Бан.