Попри ремонтні роботи на пл. Данила Галицького, трамваї №7 та №9 поїхали за звичними маршрутами

  • 28.09.2023, 11:06
  • Пресслужба ЛМР
Роботи з заміни аварійної колії та демонтажу дорожніх плит на пл. Данила Галицького, 4 вдалось завершити сьогодні близько 9:00 год. І вже з 9:05 год трамваї №7 та №9 поїхали за звичними маршрутами. Від ранку і до цього часу вони тимчасово курсували зі змінами. Про це повідомили в ЛКП «Львівелектротранс».

фото ілюстративне

Зараз ремонтники ще замощують міжколійний простір. Все планують виконати сьогодні до кінця дня. Ці роботи  на рух громадського транспорту критично не впливають. Приватний транспорт на цій ділянці не їздить.

Нагадаємо, сьогодні, 28 вересня, автобусні маршрути № 29, 37, 39 та 61 здійснюють об’їзд місця проведення робіт вулицею Друкарською та площею Данила Галицького. Відтак, водіїв просять не паркувати тут свої автівки. 

 «Визначених зупинок автобуси не оминають, але для проїзду у цій локації дещо відхиляються від схеми руху – їдуть через вул. Друкарську та пл. Данила Галицького – де їздить приватний транспорт. Тому просимо водіїв не паркувати сьогодні свої автівки на цих ділянках: тут увесь день чергують інспектори з паркування», – наголосили в управлінні транспорту ЛМР.

Нагадаємо, аварійно ремонтні розпочали вчора, 27 вересня, о 22:00 год. і  тривали усю ніч.

Загалом, на пл. Данила Галицького замінили 33 м аварійної колії та демонтували дорожні плити. Замість них міжколійний простір замощують бруківкою: використовують повторно ту, що була демонтована раніше під час ремонту інших вулиць.

Адміністрація ЛКП «Львівелектротранс» просить із розумінням поставитися до ситуації та вибачити за тимчасові незручності.

схема