У Львові запрацював новий паркувальний майданчик

  • 11.10.2023, 12:01
  • Пресслужба ЛМР
У Львові на вул. Богуна, 1-15 запрацював новий паркувальний майданчик. Він розташований у 3-й зоні паркування. Працює у будні дні з 08:00 до 20:00. Оператором є ЛКП «Львівавтодор».

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Майданчик налічує 17 паркомісць, з яких 2 – для осіб з інвалідністю. Тариф паркування діє відповідно до зональності майданчика – 10 грн/год.

Найближчий термінал EasyPay для оплати готівкою розташований на вул. Сахарова, 8 (супермаркет «Близенько»).

Оплатити можна і безготівково - відсканувавши камерою телефону QR-код на інфощиті – через веб-сторінки EasyPay, UNIP та через завантажені застосунки EasyPay, Приват24, UNIP.

Також можна придбати загальні абонементи на паркування (денний, місячний, квартальний чи піврічний). А мешканці будинків, безпосередньо прилеглих до паркувального майданчика, можуть придбати абонемент із пільговим тарифом. Детальніше – на сайті ЛеоПарковки: https://parking.lviv.ua/seasontickets/.

«Водії, які сумлінно оплачують за паркування і обирають майданчики ЛеоПарковки, допомагають наповнювати міський бюджет. в умовах воєнного стану ці кошти передусім йдуть на посилення оборони нашої держави та забезпечення війська», - наголосили у ЛКП «Львівавтодор».

Весь перелік майданчиків ЛеоПарковки - на сайті.