Від завтра змінюють організацію дорожнього руху на перетині вулиць Стуса – Липова Алея

  • 17.05.2024, 15:19
  • 1340
  • Пресслужба ЛМР
Зі суботи, 18 травня, на перетині вулиць Стуса – Липова Алея діятиме нова схема організаціі дорожнього руху. Зміни полягають в тому, що одна з двох смуг вул.Стуса у напрямі до центру міста буде призначена тільки для автівок, які повертають на вул. Липова Алея чи виїжджають з неї. Відповідне рішення затвердила раніше міська комісія з безпеки дорожнього руху.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

У Сихівській районній адміністрації зазначають, що така організація дорожнього руху має значно зменшити кількість ДТП на цій локації. А також – забезпечить кращу видимість для тих водіїв, які виїжджають з вул. Липова Алея.

«На цьому перехресті стається велика кількість ДТП. В основному це зіткнення автомобілів, що виїжджають з вул.Липова Алея на вул. Стуса. Зараз на цьому напрямі є інтенсивний трафік. І така зміна  організації дорожнього руху має покращити роз’їзд  машин та  якісно зменшити кількість ДТП», - зазначили у Сихівській районній адміністрації.

Там додали, що  цій локації вже встановили відповідні дорожні знаки. А цієї ночі буде нанесено і необхідну дорожню розмітку.