У неділю через благодійний велопробіг тролейбуси №33 тимчасово курсуватимуть за скороченим маршрутом

  • 05.06.2024, 18:35
  • 316
  • Пресслужба ЛМР
У зв’язку з благодійним велопробігом, у неділю, 9 червня, з 8:30 до 14:00 тролейбуси №33 курсуватимуть за скороченим маршрутом. Зокрема, тролейбуси тимчасово їхатимуть з вул. Грінченка до ТРЦ «Форум Львів» та в зворотному напрямі. Решта громадського транспорту курсуватиме без змін. Про це повідомили в управлінні транспорту ЛМР.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

«Вздовж маршруту буде ситуативне перекриття руху. Відтак на час пробігу можуть виникати невеликі затримки у русі транспорту. Відповідно, транспорт може курсувати з дещо більшим інтервалом. Тож просимо пасажирів врахувати це при плануванні своїх поїздок», – зазначили в управлінні транспорту ЛМР.

Нагадаємо, сьомий благодійний марафон «Кручу педалі, щоб вони жили» розпочнеться о 10:30 з руханки у центрі міста. Опісля, о 12:00, учасники велопробігу розпочнуть свій шлях за таким маршрутом: просп. Свободи  (Оперний театр) – просп. Чорновола – вул. Липинського до перетину з вул. Б. Хмельницького та у зворотному напрямі.

Організовують велопробіг Благодійний фонд «Запорука» та Арсен Мірзоян.  Мета –  зібрати 1 мільйон гривень на спеціалізований простір у Західноукраїнському спеціалізованому дитячому медичному центрі у Львові. Придбати квиток можна за посиланням.

Контакти для акредитації медіа: Дар’я Савченко, 0672095754, savchenko@zaporuka.org.ua

Додаткові матеріали для ЗМІ: 

1. Афіша (у різних форматах)

2. Фото з попередніх заходів 

Довідка

«Запорука» – благодійний фонд з багаторічним досвідом у сфері охорони здоров’я, заснований у 2008 році. Фонд допомагає долати життєві виклики, аби українці відчували власну цінність та гідність під час лікування та у скрутні часи, керуючись трьома цінностями: людяність, чесність, ефективність.  Офіційний сайт фонду: zaporuka.org.ua.