Під час толоки у Брюховицькому парку ліквідували стихійні сміттєзвалища

  • 12.04.2023, 17:37
  • 374
  • Пресслужба ЛМР
Гори побутового сміття, старі ванни, крісла, дивани та шини – такий «урожай» зібрали під час вчорашньої толоки в парку ім. Б.Хмельницького, що у Брюховичах. Про це розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

«На додачу, наші працівники виявили та ліквідували тут стихійні сміттєзвалища. І все це було у рекреаційній зоні – окрасі будь-якої громади. Зважаючи на непотріб та його локацію, очевидно, що смітять переважно місцеві. І очевидно та категорія населення, яка досі не уклала угоди на вивезення побутового сміття», - зазначили у департаменті міської агломерації ЛМР.

В Офісі громади у Брюховичах нагадують: укласти такі договори можна безпосередньо у них, на вул. Ясній, 1. На мешканців, які досі цього не зробили, складатимуть протоколи. А це вже адміністративна відповідальність у вигляді штрафу.

Нагадаємо, вчора у Львівській громаді відбулася загальноміська толока. До прибирання були залучені усі структурні підрозділи мерії. За інформацією департаменту житлового господарства та інфраструктури ЛМР, під час толоки вдалося ліквідувати 16 несанкціонованих сміттєзвалищ. Загалом зібрали 278,6 м3 побутових відходів, відтак вивезено 65 машин сміття.