Якісне водопостачання для мешканців Рудно: у селищі прокладають другий додатковий водопровід

  • 13.07.2023, 13:48
  • Пресслужба ЛМР
У Рудно прокладають другий додатковий водопровід – на вул. Шевченка. Це допоможе збалансувати тиск води на проблемних вулицях та покращити якість послуг з водопостачання у Рудно вцілому. Нещодавно, нагадаємо, у селищі влаштували додатковий водопровід на вул. Лісній.

фото ілюстративне, автор: Роман Балук

Нагадаємо, торік у Рудно реалізували надважливий проєкт – громаду забезпечили якісною питною водою. Для цього Львівводоканал взяв на баланс уже наявні селищні мережі. Їх під'єднали до водопроводу з насосної станції «Карачинів», проклавши відрізок нового водопроводу до смт Рудно.

Однак, попри проведений комплекс ремонтних робіт з налагодження якісного водопостачання у Рудно, на деяких вулицях залишилися проблеми із тиском. Зокрема, йдеться про вулиці Шевченка, Лисенка, Галицьку, Квіткову, Драгоманова, Вишневу, Вишенського, Лісну.

Відтак, аби покращити якість послуг з водопостачання у Рудно загалом, у селищі проклали додатковий водопровід на вул. Лісній. Також вже  облаштували 18 з 19 оглядових колодязів. Зараз тривають роботи з прокладання додаткового водопроводу на вул. Шевченка. Тут має бути прокладено понад 200 м труби.

Роботи виконує підрядна організація ТОВ «Укрінвестбуд», їх планують завершити впродовж літа. Вартість проєкту – майже 4,5 млн грн.