Близько 100 дітей Львівської громади стали учасниками освітнього проєкту «Я-Лідер»

  • 09.01.2024, 15:49
  • 215
  • Пресслужба ЛМР
Близько 100 дітей Львівської громади беруть участь у чотиримісячному навчанні в межах програми «Я-Лідер». Школярі працюють над розробкою проєктів, які презентуватимуть в кінці навчання. У цьому їм допомагають ментори програми. Далі учні реалізовуватимуть свої проєкти, а навесні – представлять їх на масштабному форумі. Найкращі з них отримають фінансову винагороду..

Як розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР, який є співорганізатором заходу, у січні до програми приєдналися діти з навчальних закладів Дублян, Рудного та Брюховичів.

Натомість, учні Зашкова, Завадова, Підбірців, Винників, Малехова, Великих Грибовичів та Гряди вже мають напрацьовані проєкти. «Так, найближчим часом під менторським супроводом буде реалізовано два проєкти учнів Великогрибовицького ліцею: кіновечір з обговоренням фільму та день самоврядування. Другий проєкт передбачає, що учні та вчителі поміняються місцями: школярі проведуть кілька уроків для своїх педагогів.

Також серед проєктів – проведення учнівського концерту з можливим залученням артистів. Над ним працює група школярів із Зашківського ліцею», – розповіли у департаменті міської агломерації ЛМР.

Реалізовані проєкти учні представлятимуть на масштабному форумі «Лідери формують лідерів», який відбудеться навесні цього року. Найкращі з них отримають фінансову винагороду.