Розпочався набір на безкоштовні курси кравецької майстерності ProFashion

  • 14.08.2023, 16:22
  • Пресслужба ЛМР
У Львові запустили новий набір на навчання кравецької майстерності. Навчання безкоштовне, орієнтоване на людей віком від 17 років, внутрішньо переміщених осіб, які проживають у Львові та прагнуть отримати нові навички чи професію, а також на дизайнерів, кравців-початківців та всіх, хто мріє пов'язати своє життя з модою. Заповнити анкету можна до 18 вересня.

Команда Інституту міста за підтримки Polska Pomoc, Fundacja Jagiellońska та Shulfen Helfen Leben запустили новий набір навчання кравецької майстерності.

Курс відбудеться в межах проєкту КУ Інститут міста та міського управління культури – ProFashion – Бібліотека Сихів.

Навчання проводитимуть викладачі Львівської інноваційної школи кравецької майстерності. Програма складається з теоретичних знань про моду, дизайн, тканини, конструювання, крій та шиття. Також це поєднано з багатогодинною практикою у аудиторії на промислових автоматичних машинах та обладнанні, яке використовують на виробництвах. 

Реєстрація на курс триває до 18 вересня. Старт навчання заплановано на 25 вересня. 

Курс триває 3 місяці – до 12 грудня 2023. Навчання проходитиме по 4 години щодня у будні – з понеділка по п'ятницю з 16:00 по 20:00 (графік може змінюватись у разі екстреного вимкнення світла). Заповнити анкету можна за посиланням.

Нагадаємо, це вже шостий набір курсів кравецької майстерні в межах гранту. 

Проєкт фінансують за підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща, організацій Polska Pomoc та Fundacja Jagiellońska

Партнери проєкту: Львівська міська рада, мережа молодіжних центрів ТВОРИ! та Lviv Open Lab, Shelter - Friendly Lviv спільно з Schüler Helfen Leben та Alliance of Development, Львівська Інноваційна Школа Кравецької Майстерності, Західноукраїнський кластер індустрії моди.

Довідка

Навчання кравецької майстерності – пілотний проєкт ProFashion - Бібліотека Сихів від КУ Інститут міста та управління культури Львівської міської ради. Метою проєкту є перетворення бібліотеки №33, що на Сихові, у інноваційний простір моди та креативних індустрій, з додатковими приміщеннями для навчання та дозвілля мешканців та внутрішньо переміщених осіб.