У Сенсотеці людей з порушенням зору навчатимуть корисних навичок

  • 08.04.2024, 13:47
  • Пресслужба ЛМР
Сенсотека Львівської муніципальної бібліотеки розпочинає курс навчання «Корисні навички для людей з порушенням зору». Програма курсу включає: орієнтування в просторі, користування смартфоном і комп’ютером, практичні поради щодо працевлаштування.

Програма розрахована для ветеранів та цивільних, які втратили зір і прагнуть набути корисних навичок для адаптації, майбутнього працевлаштування та повноцінного життя. Крім цього, організатори захоочують подаватися на навчання членів родин ветеранів з порушенням зору. «Інформацію та знання, які ви отримаєте протягом зустрічей будуть корисні Вам в допомозі до адаптації ваших близьких з порушенням зору», – кажуть в Сенсотеці.

Для зголошення на навчання потрібно заповнити анкету: https://forms.gle/Gnc5yn1kd8pZHcJ36 чи записатись за номером телефону: +38 050 724 30 51.

Для ефективності навчання група складатиме 10 людей, тому не баріться з реєстрацією.

Тривалість курсу – 21 година (2 рази в тиждень, середа та п'ятниця о 18:30).

Старт навчання планується вже в квітні.

Місце занять: Сенсотека (вул. Уласа Самчука, 22).

Програма реалізовується в межах проєкту "Digital skills for people with vision disabilities" програми «The Europe Challenge 2024: Libraries, Communities and Democracy»  від The European Cultural Foundation  за  фінансової підтримки The Fondazione Cariplo, The Scottish Libraries and Information Council та The Arts Council England.