Сьогодні затвердили детальний план території, обмеженої вул. Старознесенською, регіональним ландшафтним парком «Знесіння»

  • 10.04.2018, 16:10
  • Романа Куць
Сьогодні, 10 квітня, на засіданні виконавчого комітету Львівської міської ради було прийнято рішення «Про затвердження детального плану території у районі вул. Зеленої, вул. М. Пимоненка, вул. Д. Січинського».

«У цьому проекті є домовленість із забудовником про те, що він збереже віллу Завидовичів. Тобто детальний план території – це не є містобудівні умови та обмеження.

Власник готелю викупив усі приватні ділянки. І для того, щоб розширити готель, він повинен зробити містобудівну документацію – детальний план. У детальному плані спершу забудовник хотів чотириповерхову забудову, власне після громадських слухань містобудівельна радою було розширено вулицю, бо там немає хідника. Таке рішення дасть нам змогу розширити вулицю і зробити її більш комфортною й безпечною для дітей і пішоходів. Формується вулиця з двоповерхової і триповерхової забудови, де ця вілла має бути інтегрована у цю забудову.

Хочу наголосити, що сьогодні ми прийняли рішення не про містобудівні умови та обмеження, а про детальний план території», - зазначив начальник управління архітектури й урбаністики Юліан Чаплінський.

відео: Андрій Андрух