Виконавчий комітет прийняв низку рішень у сфері містобудування

  • 10.07.2020, 15:09
  • Пресслужба ЛМР
Сьогодні на засіданні виконавчого комітету було прийнято низку рішень у сфері містобудування. Так, члени виконкому підтримали 7 проектів рішень, 2 питання було вилучено під час формування порядку денного та розгляд 1 питання перенесли.

фото: Роман Балук

Зокрема, прийняли:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реконструкцію ТзОВ «Інсула Інвест» об'єкта незавершеного будівництва (58% готовності) без зміни зовнішніх геометричних розмірів його фундаменту під торговий центр з трансформаторною підстанцією на вул. Садовій, 2-А у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на реставрацію гр. Лучечко Л. М. житлового будинку на вул. Тернопільській, 15 у м. Львові (пам'ятки архітектури місцевого значення, охоронний № 2821) з влаштуванням додаткових приміщень в об'ємі існуючого горища та у рівні підвалу.
  • Про внесення змін до містобудівних умов та обмежень забудови земельної ділянки, затверджених наказом директора департаменту містобудування від 18.07.2014 № 220.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво гр. гр. Березюк Н. А., Подоляк З. Р., Дідух Н. М., Балух С. Ю. багатоквартирного житлового будинку з приміщеннями громадського призначення та підземним гаражем на вул. Кондукторській, 26 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво ЛКП «Львівавтодор» вулиці проектованої (від вул. Угорської до вул. Луганської) у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на будівництво гр. Мельник Є. Т. будівлі змішаного використання з житловими одиницями у верхніх поверхах, об'єктами громадського обслуговування та вбудовано-прибудованим гаражем на вул. Сяйво, 16-Б у м. Львові.
  • Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 12.06.2020 № 501.

Вилучили під час формування порядку денного питання:

  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво ТзОВ «Будівельний Альянс-Плюс» багатоквартирного житлового будинку з нежитловими приміщеннями та підземним паркінгом на вул. Стрийській, 195 у м. Львові.
  • Про затвердження містобудівних умов та обмежень для проектування об'єкта будівництва на нове будівництво ПП «Аптечний склад «Данфарм» будівель змішаного використання: будівлі громадського призначення і будинків з житловими квартирами у верхніх поверхах та вбудовано-прибудованими приміщеннями у нижніх поверхах, підземним паркінгом на вул. Любінській, 6 у м. Львові зі знесенням існуючої будівлі.

А також відправили на доопрацювання питання «Про вдосконалення системи збору побутових відходів на території м. Львова».