Офіси та житлові будівлі: на вулиці Промисловій у Львові збудують багатофункційний комплекс (відео)

  • 04.08.2023, 16:27
  • Пресслужба ЛМР
У Львові на вулиці Промисловій, 50-52 зведуть комплекс нежитлових та житлових будівель з громадськими приміщеннями. Тут буде більше 300 квартир, підземний паркінг та громадський простір.

візуалізація
візуалізація

Виконком Львівської міськради затвердив містобудівні умови та обмеження для проєктування ТзОВ «Молоток» багатофункційного комплексу нежитлових та житлових будівель з вбудованими приміщеннями громадського призначення на вулиці Промисловій, 50-52 у Львові зі знесенням існуючих споруд.

За словами головного архітектора міста Антона Коломєйцева, ця ділянка сьогодні є порожньою. Раніше її використовували для складських потреб торгівлі, проте останнім часом використання було неефективним, кажуть фахівці.

«Тут планується формування нежитлової комерційної нерухомості з обслуговуванням населення району, з офісними приміщеннями і так само з житловими квартирами. Тут буде окремий пішохідний двір без автомобілів для мешканців, а  вздовж будівлі буде сформовано вуличний простір. Хотів би наголосити, щоб цей простір був без автомобілів, щоб він використовувався як громадський простір міста. Ми акцентували на цьому у розмові з архітекторами», – зазначив Антон Коломєйцев.

В комплексі передбачено зведення 312 квартир. Буде 231 місце в підземному паркінгу та 19 – у наземному.  

«За рекомендацією Антона Коломєйцева ми забрали гостьові паркомісця з фасадної частини, які були передбачені в нас на вулиці Промисловій. Для того, щоб було комфортніше і ми не порушували узгоджений благоустрій, ми вирішили розмістити їх в тильній частині будинку. Враховуючи те, що поруч є наш комплекс, ми вважаємо, що зможемо розмістити ще додаткові паркомісця», – зазначив представник забудовника.

На етапі проєктування об’єкту компанія буде погоджувати благоустрій території, на якій планують розмістити мистецькі твори.

Також забудовник має намір долучитися до розвитку території з точки зору привітності до тварин, адже поруч є ЛКП «Лев».

Відео: Андрій Андрух