Компанія MGGP SA пропонує Львову співпрацю в інфраструктурних проєктах

  • 26.03.2024, 18:32
  • Пресслужба ЛМР
У мерії відбулася зустріч міського голови Львова Андрія Садового з президентом компанії MGGP SA Павлом Градом, яка є лідером на ринку інжинірингових послуг. Під час зустрічі говорили про можливості співпраці у втіленні різних інфраструктурних проєктів.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

Зокрема, президент компанії MGGP SA Павло Град розповів, що ключові сфери діяльності компанії - це транспортна інфраструктура, технічна інфраструктура, геоінформація та водне господарство і навколишнє середовище. А також він наголосив на тому, що у втіленні великих проєктів важливий комплексний підхід. 

фото Романа Балука для Львівської міської ради

«Уже на етапі планування та проектування інфраструктурних рішень маємо забезпечити багаторівневий підхід до розробки оптимальних рішень для потреб людини», - каже Павло Град.

Мер Львова Андрій Садовий зауважив, що співпраця з компанією MGGP SA може бути цікавою і корисною для міста, адже у Львові вже реалізовують низку проєктів у тих напрямках, в яких працює MGGP SA.

«Щоб був добрий результат необхідно співпрацювати з фірмами, компаніями, які мають добрих фахівців і добрий досвід. Також дуже важливе вміння генерувати добрі думки і вміти побачити колаборацію між різними проєктами.

фото Романа Балука для Львівської міської ради

Тому нашим фахівцям буде цікаво поспілкуватися з вашими для майбутньої співпраці в кількох масштабних проєктах, які вже реалізовуємо і які є в планах», - відзначив мер Львова Андрій Садовий.