8 нових грантів для ветеранів та їх рідних на розвиток бізнесу

  • 18.06.2024, 15:50
  • 118
  • Пресслужба ЛМР
Екологічна ферма та відпочинок, будівельні послуги, СТО, послуги фото та відеозйомки, та пошиття тактичного одягу – ще 8 ветеранських бізнесів отримали до 300 тис. грн на розвиток власної справи.

Фінансова підтримка на розвиток ветеранського бізнесу складає 300 тис. грн для кожного: 100 тис. грн виділяють з бюджету громади та ще 200 тис. грн від донора – Норвезької ради у справах біженців в Україні.

В рамках програми «Відвага до бізнесу: грантова підтримка підприємницької діяльності ветеранів і членів їхніх сімей» департамент економічного розвитку спільно з Норвезька рада у справах біженців в Україні провели засідання конкурсної комісії з відбору грантових заявок.

Конкурсанти представили такі бізнес-ідеї:

-        Ферма з вирощування екологічних огірків;

-        Послуги фото, відеозйомки та монтажу;

-        Будівництво, реконструкція приватних та офісних будівель;

-        Ековідпочинок;

-        Облаштування фундаментів;

-        Відкриття СТО;

-        Пошиття тактичного одягу;

-        Надання послуг з верхолазних робіт.

Попередньо учасники програми пройшли курс бізнес-тренінгів щодо ведення власної справи, грантрайтингу та побудови маркетингової стратегії.

«Дякуємо кожному учаснику та учасниці за чудові презентації бізнес-проєктів, а представникам та представницям конкурсної комісії за участь у відборі грантових заявок на підтримку ветеранського бізнесу. Підтримуємо бізнес ветеранів та членів їхніх сімей разом», – кажуть у департаменті економічного розвитку Львівської міської ради.

Програму «Відвага до бізнесу: грантова підтримка підприємницької діяльності ветеранів та членів їхніх сімей» реалізовує департамент економічного розвитку Львівської міської ради, щоб підтримати економічне становище ветеранів та членів їхніх сімей за допомогою розвитку ветеранського бізнесу.