У мерії тривають обговорення проєкту бюджету Львівської МТГ на 2023 рік

  • 19.11.2022, 10:55
  • 906
  • Ганна П’єх
Минулого тижня виконавчий комітет ЛМР затвердив основні показники загального та спеціального фондів бюджету Львівської міської територіальної громади. Відтак наразі триває обговорення цих показників з усіма депутатськими комісіями, на основі яких відбуватиметься підготовка проєкту ухвали на сесію.

«Основні показники доходів та видатків скерували всім депутатам Львівської міської ради, а також на депутатські комісії та фракції.

Наступного тижня депутати почнуть обговорювати ці показники за профілем своїх комісій спільно з виконавчими органами. Паралельно будемо висвітлювати найцікавішу інформацію в цифрах про ті функції та галузі, фінансування яких є основним завданням міського бюджету», – розповіла директорка департаменту фінансової політики Львівської міськради Вікторія Довжик.

У запропонованому проєкті основних показників бюджету пріоритетом залишається освітня і культурна галузі. Також продовжено Програму національного спротиву, на фінансування якої пропонують пів мільярда гривень, та передбачено кошти на забезпечення функціонування критичної інфраструктури міста.