Учні львівського училища розробили унікальний освітлювач, що активно використовується на фронті

  • 09.03.2023, 14:19
  • Пресслужба ЛМР
Учні львівського училища комп'ютерних технологій та будівництва створили новинку на ринку освітлювальної техніки. FireFly — це зручний, доступний та довготривалий ліхтарик, який активно замовляють військові і використовують його на передовій.

У рамках реалізації проєкту «Компанія» від Junior Achievement команда  ДПТНЗ « Львівське вище професійне училище комп’ютерних технологій та будівництва» виготовила доволі затребуваний  продукт – освітлювач FireFly. Під керівництвом Христини Мілян, учасники мінікомпанії NANOLED удосконалили прототип для освітлення. Учням  вдалося згенерувати бізнесідею, використавши наявні засоби та матеріали, й створити продукт, який доволі швидко став конкурентоспроможним.

 У процесі виробництва було виконано пайку діода, придумано логотип, створено інструкцію до використання продукту. Для реклами учні створили і наповнили інстаграм-сторінку, за допомогою якої почали реалізовувати освітлювач.

Цей девайс є доступний та довготривалий (можлива заміна батарейок).  Зручний ліхтарик FireFly має широкий спектр застосування як у цивільному, так й у військовому житті. Його переваги: не потребує заряджання, має доступну цінову політику, компактний.

«Вкотре переконуємося у креативності наших учнів! NANOLED – це приклад сучасної мінікомпанії, яка створена на базі закладу професійно-технічної освіти, і йде в ногу з часом», – зазначає Марія Поліщук, директорка училища.